Home » Over mij

Over mij

Kimberly Huggers

Begin september 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Webdeveloper (mbo) aan het ROC te Tilburg. Dit was destijds een 4 jarige opleiding met front-end en back-end development. Hier leerde ik talen kennen zoals HTML, CSS, Javascript en PHP maar ook met verschillende programma’s leren werken neem Photoshop, Illustrator, Indesign en premerie pro.

Nadat ik mijn mbo diploma in de pocket had ben ik verder gaan studeren en heb mij aangemeld bij Fontys hogeschool (hbo) voor ict en media. Hier leer ik de fijne kneepjes van het vak en breid ik mijn skill set uit. De specialisatie Smart mobile is de weg die ik ben ingeslagen om in verder te leren. 

Tijdens mijn opleiding ben ik ook druk bezig met het uitbreiden van mijn portfolio en pak zodanig dan ook graag projecten op. Dus ben je na het lezen geintereseerd geraakt? Neem dan contact op en wie weet wat ik voor je kan betekenen.

Laat WebHuggers je helpen

Ben jij of je bedrijf nodig toe aan vernieuwing of wil je gewoon een nieuwe website? Daar kan WebHuggers bij helpen! Neem contact op en dan kunnen we samen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

WebHuggers

Meer weten? Neem contact op