Home » Diensten » Webdesign

Webdesign

f

Eigen website beheren

Houd zelf je website bij. Alle controle ligt in jouw handen. Van het update tot het toevoegen van nieuwe pagina's.

Extra hulp

Ben je zelf niet helemaal thuis in de techniek of heb je liever iemand die het allemaal voor je regelt? Dan helpen wij graag.

0

Responsive

Bekijk je website op je mobiel, tablet of desktop en deze zal op elke scherm een perfecte weergave hebben.

Webdesign opzetten

Ben jij opzoek naar een nieuw webdesign omdat je nog geen website hebt of wil je jouw huidige website gewoon een update geven? Daar kunnen wij je bij helpen. Voor bedrijven groot of klein maken we een op maat gemaakt design en gaan we kijken wat voor jou een goede look en feel uitstraalt.

Met het WordPress CMS houdt jij snel en gemakkelijk je website ten alle tijden up-to-date. Aangezien WordPress op 1/3 website’s wordt gebruikt kun je er vrijwel automatisch van uitgaan dat er altijd nieuwe updates komen. Daarnaast is de opbouw van WordPress erop gemaakt dat het zelfs voor mensen zonder veel kennis van technologie te begrijpen is. Zoals het makkelijk toevoegen van foto’s, teksten en nog meer.

Werkwijze

k

Strategie

We beginnen met een gezamenlijk overleg. Daarin bespreken we verschillende onderwerpen om duidelijk te krijgen wat de website gaat worden/uitstralen.

Ontwerpen en bouwen

Dan gaat WebHuggers aan de slag met een design maken. Hiervoor worden er een paar pagina’s aangemaakt als algemeen voorbeeld layout.
w

Feedback

Wanneer het design klaar is gaan we in overleg en bespreken we de feedback die nog doorgevoerd kan worden.
i

Content vullen

Als het design dan akkoord is kan de content gevuld worden en zal de website zijn vorm krijgen.
N

Oplevering

Nu alle stappen van voorbereiding zijn genomen kan de website online gezet worden. Zodat uw klanten uw nieuwe website kunnen bezoeken.
WebHuggers

Meer weten? Neem contact op