Home » Diensten » Online leeromgeving

Online leeromgeving

f

Eigen website beheren

Houd zelf je website bij. Alle controle ligt in jouw handen. Van het update tot het toevoegen van nieuwe pagina's.

Extra hulp

Ben je zelf niet helemaal thuis in de techniek of heb je liever iemand die het allemaal voor je regelt? Dan helpen wij graag.

0

Responsive

Bekijk je website op je mobiel, tablet of desktop en deze zal op elke scherm een perfecte weergave hebben.

Online leeromgeving opzetten

Zou je graag online trainingen willen geven op je WordPress site maar je weet niet hoe of waar je dit moet zoeken? Daar kunnen wij bij helpen.

Met de Learndash plugin is de basis al snel gelegd en kunnen we snel aan de gang met het design. We zorgen ervoor dat het huidige design van jouw website zo goed mogelijk overheen komt met alle Learndash pagina’s. Vervolgens kun je zelf makkelijk je eigen cursussen, groepen, klanten toevoegen en zo een duidelijk overzicht hebben van al je trainingen.

Werkwijze

k

Strategie

We beginnen met een gezamenlijk overleg. Daarin bespreken we verschillende onderwerpen om duidelijk te krijgen wat de online leeromgeving gaat worden/uitstralen.

Ontwerpen en bouwen

Dan gaat WebHuggers aan de slag met een design maken. Hiervoor worden er een paar pagina’s aangemaakt als algemeen voorbeeld layout van modules, opdrachten en nog meer.
w

Feedback

Wanneer het design klaar is gaan we in overleg en bespreken we de feedback die nog doorgevoerd kan worden.
i

Content vullen

Als het design dan akkoord is kunnen de trainingen gevuld worden en zal de online leeromgeving zijn vorm krijgen.

Gegevens aanvragen

Voordat de online leeromgeving kan draaien zullen er wat gegevens opgevraagd worden. Zoals dat klanten online kunnen betalen etc.
N

Oplevering

Nu alle stappen van voorbereiding zijn genomen kan de online leeromgeving online gezet worden. Zodat uw klanten uw nieuwe trainingen kunnen bekijken of kopen.
WebHuggers

Meer weten? Neem contact op