Home » Diensten » Webshop

Webshop

f

Eigen website beheren

Houd zelf je website bij. Alle controle ligt in jouw handen. Van het update tot het toevoegen van nieuwe pagina's.

Extra hulp

Ben je zelf niet helemaal thuis in de techniek of heb je liever iemand die het allemaal voor je regelt? Dan helpen wij graag.

0

Responsive

Bekijk je website op je mobiel, tablet of desktop en deze zal op elke scherm een perfecte weergave hebben.

Webshop opzetten

Wil je een webshop beginnen of koppelen aan je huidige WordPress site maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar kunnen wij bij je helpen.

Met de WooCommerce plugin zetten wij met gemak jouw Webshop in elkaar. Tijdens het ontwerpen zal de huidige style van de website worden mee genomen zodat deze naadloos op elkaar overgaan en een huisstijl doorvoeren. Wanneer de webshop staat kunt u zelf gemakkelijk al nieuwe producten toevoegen, bewerken en of verwijderen met een paar klikken. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over verouderde software, deze kun je gemakkelijk en snel zelf up-to-date houden.

Werkwijze

k

Strategie

We beginnen met een gezamenlijk overleg. Daarin bespreken we verschillende onderwerpen om duidelijk te krijgen wat de webshop gaat worden/uitstralen.

Ontwerpen en bouwen

Dan gaat WebHuggers aan de slag met een design maken. Hiervoor worden de winkel, product en winkelmand pagina aangemaakt als algemeen voorbeeld van de layout.
w

Feedback

Wanneer het design klaar is gaan we in overleg en bespreken we de feedback die nog doorgevoerd kan worden.
i

Content vullen

Als het design dan akkoord is kunnen de producten gevuld worden en zal de webshop zijn vorm krijgen.

Gegevens aanvragen

Voordat de webshop online kan draaien zullen er wat gegevens opgevraagd worden. Zoals dat klanten online kunnen betalen etc.
N

Oplevering

Nu alle stappen van voorbereiding zijn genomen kan de webshop online gezet worden. Zodat uw klanten al uw producten kunnen bekijken.
WebHuggers

Meer weten? Neem contact op